| Genel Anlatımlar | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin

| Konu: Genel Anlatımlar Çarş. 06 Şub. 2008, 10:48 | |
| Sayfanın üst bölümündeki  yazısına tıklayarak çözemadiğiniz konlarda genel olarak yardım alabilirsiniz | |
|
 | |
Aoi

Mesaj Sayısı : 174 Kayıt tarihi : 11/02/08 Yaş : 31 Nerden : Sydney
 | Konu: Geri: Genel Anlatımlar Çarş. 27 Şub. 2008, 06:36 | |
| Bir konuyu anlayamazsanız admin'e veya herhangi bir moderatöre sorabilirsiniz | |
|
 | |
Tao Ren

Mesaj Sayısı : 47 Kayıt tarihi : 25/07/08 Yaş : 30 Nerden : Ankara
 | Konu: Geri: Genel Anlatımlar Ptsi 28 Tem. 2008, 19:38 | |
| tamam sağolun  | |
|
 | |
Zatoichi

| Konu: Geri: Genel Anlatımlar Perş. 13 Mayıs 2010, 16:58 | |
| Merhaba. Kurumsal bir yerde çalıştığım için internet ağımızda sınırlı erişim filitreleri uygulanıyor. Dolayısıyla sitede Hagakure'yi tanıtırken Fotoğraf koymamış olmam (daha doğrusu koyamamış olmam ) veya ChatBox'ta kimseye merhaba diyememiş olmam merhaba diyen varsa da görememiş olmam filitreli erişimin zorunlu kıldığı kısıtlama yüzündendir. Belki kimsenin umrunda bile değildir ama yinede bilginiz olsun istedim.
Domo. | |
|
 | |
Admin Admin

| Konu: Geri: Genel Anlatımlar Perş. 13 Mayıs 2010, 18:44 | |
| fotograf koymama nedenini ben merak ediyordum Zatoichi  iş yerinden foruma girmen çok güzel  | |
|
 | |
Ayumi-san

| Konu: Geri: Genel Anlatımlar C.tesi 04 Ara. 2010, 00:21 | |
| Merabalar.Bir sorum olacaktıda.Anasayfada Chatbox bölümünde ''[00:18:10] Bağlı değilsiniz.''diye yazıyor.Bu her üyede yazıyo mu yoksa sadece bana mı görünüyor?Eğer öölese chatleşebilmek için ne yapmalıyım?Şimdiden teşekkür ediyorum  | |
|
 | |
Admin Admin

| Konu: Geri: Genel Anlatımlar C.tesi 04 Ara. 2010, 10:16 | |
| her üyede yazıyo  chatboxun sağ üst kısmında giriş yap yazıyor Oraya tıklamanız gerekir  | |
|
 | |
Ayumi-san

| Konu: Geri: Genel Anlatımlar C.tesi 04 Ara. 2010, 16:56 | |
| Tıkladım oldu.Çok teşekkür ederim.Yalnız anasayfanın yukarısındaki yerden chatleşiliyo diimi sayfanın en alttındada varda chat kutusu diye orası ayrımı?Herkes nerden yazışıyo?Bu sitede biraz zorlandım da  | |
|
 | |
Orihara Maya ☆akailili-sensei☆

| Konu: Geri: Genel Anlatımlar C.tesi 04 Ara. 2010, 20:51 | |
| İki yerden de yazışılıyor. Bazen chatbox'lardan biri bozuluyor, o yüzden böyle bir yöntem geliştirdik diyelim  Sitede biraz zorlansan da alıştın mı çok kolay gelecek dert etme  | |
|
 | |
Ayumi-san

| Konu: Geri: Genel Anlatımlar C.tesi 04 Ara. 2010, 22:25 | |
| Tamam bu açıklama ii geldi bana  Teşekkürler | |
|
 | |
Admin Admin

| Konu: Geri: Genel Anlatımlar Paz 05 Ara. 2010, 11:11 | |
| üsttekini daha uzun sohbetler için kullanıyoruz | |
|
 | |
AHSEN

| Konu: Geri: Genel Anlatımlar Paz 12 Ara. 2010, 09:34 | |
| merhaba arkadaşlar.yeniyim.ayumi-san gibi bende zorlanıyorum biraz.aslında benim bu siteye gelmek isteme nedenim japonları çoook seviyorum.japon arkadaş istiyorum.nasıl olcak.önemli bir sorun da ingilizcem iyi değil.nasıl konuşcam.keşke türkçe bilen japon olsaa.aslında bi ara japonca öğrenmek istedim ama zormu acaba bilen varmı.sizi rahatsız etmemişimdir inşaallah.hayırlı günler kardeşlerim... | |
|
 | |
Ayumi-san

| Konu: Geri: Genel Anlatımlar Paz 12 Ara. 2010, 13:44 | |
| Merabalar ahsen öncelikle hoşgeldin.Sana bakınca kendimi gördüm.Japonları bende çok seviyorum.Ve bu dili öğrenmeyi.Sitede japonca öğreten bi arkadaş var.Ama japoncada kızlar ayrı erkeklerin ayrı konuşmaları vardır.Erkekler ore wa der, kızlar watashi wa.Arkadaş sadece erkeklerin açısından öğrettiğini düşünüyorum.Bunun gibi ayrıntıların belirtilmesi gerektiğine inandığım için dersler sayfasına pek bakmıyorum.Yani anlıycağın sağlıklı öğrenemem kanımca. Yinede sen bilirsin.Ben kendi görüşümü belirttim,senin işine yarar belki gir bak  | |
|
 | |
Admin Admin

| Konu: Geri: Genel Anlatımlar Paz 12 Ara. 2010, 14:16 | |
| öncelikle hoşgeldin AHSEN  yazdıklarının konuyla pek ilgilisi olduğunu düşünmüyorum  burda japon kültürüyle iligli bilgilerimizi paylaşıyoruz japon arkadaş edinmeye çalışmıyoruz:) japoncayla ilgili olarak forumumuzdaki derskeri öneririm  Ayumi-san derslerle ilgili fikirlerini derslerle ilgili konularda belirtirsen senseiden cevap alabilirsin  | |
|
 | |
Orihara Maya ☆akailili-sensei☆

| Konu: Geri: Genel Anlatımlar Paz 12 Ara. 2010, 21:28 | |
| Hoşgeldin Ahsen Ayumi-san, dersleri ben veriyorum evet ama ben kızım (hey Allah'ım, yine erkek sanıldım...  ), o yüzden derslerdeki örnekleri erkekler açısından değil, kızlar açısından vermem gerekir sanırım, en azından senin mantığınla bu böyle... Ama derslerime dikkatle bakarsan, ben hem erkek, hem kızların kullanabileceği bir japonca öğretmeye çalışıyorum. Kızlar ve erkekler için fark olursa da belirtiyorum zaten. Lütfen önce derslere bakıp, sonra öğrettiklerim hakkında yorum yapın, ki ben de üstüme alınmayayım  Ayrıca, Admin'in de dediği gibi, dersler hakkında belirli görüşlerin varsa, duymak isterim, o yüzden birşey söylemek istiyorsan, lütfen dersler bölümünde yaz  | |
|
 | |
| Genel Anlatımlar | |
|