| Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı | |
|
+26Kat-tun OosakiNana666 ShiNa-ChaN melancholyoftherain efsane_rock Chiyo japonqoliq edanurkiz Megumi harajuku_mai Kazuya99 Aslihan Michiru-chan Shizuka musashimaru efsane shirayuri diaboliksword Orihara Maya Hotarubi umi Desire kazemaru mutafoglu Shuunen ChunLiFan 30 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ChunLiFan

| Konu: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı Ptsi 04 Şub. 2008, 13:27 | |
| İşte Gotik Japon gençleri... | |
|
 | |
Shuunen

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı C.tesi 09 Şub. 2008, 02:03 | |
| Yalnız bazı resimler yanılmıosam Kawaii tarzına da girio  Ne çok emo ve gotik insan var bu Japonyada... | |
|
 | |
ChunLiFan

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı C.tesi 09 Şub. 2008, 02:47 | |
| - Shuunen demiş ki:
- Yalnız bazı resimler yanılmıosam Kawaii tarzına da girio
Ne çok emo ve gotik insan var bu Japonyada... Aaa öyle mi....Ya inan ki ben hiç anlamıyorum Kawaii,emo fln:D:DHepsini Punk adı altında toplayayım dedim.Yinede bilgilendirdiğin için saol.... | |
|
 | |
mutafoglu

| |
 | |
kazemaru

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı C.tesi 09 Şub. 2008, 11:47 | |
| 8. fotodakilere bayıldım. @mutafoğlu: evet haklısın. Özellikle japon gençleri amerikan kültüründen çok etkileniyorlar. Özellikle hayatın her alanında çok fazla ingilizce kelime kullanılıyor. Bu arada resimler bana Visual-Kei müzik gruplarını anımsattı (crossdress ve fantastik kıyafetlerle müzik yapan gruplar). Bu arada cosplay ile ilgili başka bir başlık açarız  | |
|
 | |
Shuunen

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı C.tesi 09 Şub. 2008, 12:47 | |
| - mutafoglu demiş ki:
- bunlarda bi de cosplay olayı var.
Çok güzel olan bir sürü cosplay olması lazım benm pcde bi yerlerde  Bulursam ayrı bi başlık açıp oraya koyiim resimleri  Tabi benden önce davranıp da açan olursa daha iyi olur  | |
|
 | |
Desire

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı C.tesi 09 Şub. 2008, 15:13 | |
| ne gothik i abi yavvvv bunlar ne yaaaa bi de oraya gitmeyi düşnüyodummm beni orda yerler bunlarrr hehe  | |
|
 | |
umi

Mesaj Sayısı : 140 Kayıt tarihi : 12/02/08 Yaş : 30 Nerden : Antalya
 | Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı Cuma 29 Şub. 2008, 18:06 | |
| bunlarda daha çok visual kei kokusu alıyorum. the gazette, girugamesh, ancafe gibi grupların üyelerinin cosplaylerini gördüm.en çok da 2. sini sevdim. soldaki "totemo kawai" | |
|
 | |
Hotarubi

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı Cuma 29 Şub. 2008, 19:28 | |
| şahsen kimono giymiş çayını yudumlayan japonları daha çok tercih ederim :scratch: | |
|
 | |
Orihara Maya ☆akailili-sensei☆

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı C.tesi 01 Mart 2008, 02:33 | |
| Valla bence cok sekerler  Bu arada kirmizi ekose hastasiyim, yani o yari pantolon yari sorta ve o ekose etege bayildim!!! Ben de istiormmmmm!  Isin guzeli, boyle giyinseniz Turkiye'de size garip garip bakarlar, hatta laf bile atabilirler, ama Japonya'da istedigin gibi dolas, kimse bisey demez cunku senden daha garibi iki adim otede durur... | |
|
 | |
diaboliksword

Mesaj Sayısı : 2727 Kayıt tarihi : 25/03/08 Yaş : 38 Nerden : ankara
 | Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı Salı 25 Mart 2008, 21:09 | |
| | |
|
 | |
shirayuri

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı Paz 26 Nis. 2009, 02:35 | |
| bunları görmek için japonya'ya gitmeye gerek kalmadı avrupalı daha doğrusu alman dostları sağolsun bir akımdır sürüyor buraya!
japonların ki süper duruyor, ama burdakiler gıcıklar yakışmıyor burdakilere birde çok terbiyesizler yaa sinirim ben bu kılıkta birini gördüm mü yolumu değiştiriyorum valla...
birde böyle dolaşınca bişey oldum sanıyor burdakiler ve rockın alasını dinliyoruz diyorlar. j-rock dinleyenler böyle dolaşıyor burda ama benim dinlediğim sertliği onlar haytta dinleyemezler, demek rock veya gotik punk dinlemek için böyle dolaşmak gerekmiyormuş!!! | |
|
 | |

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı Paz 26 Nis. 2009, 12:50 | |
| Almanlari bilemem ama Fransa'da da böyle dolasanlar var. Pek dikkat çekmiyorlar ama, sadece 'tatli' gözüyle bakiliyor onlara. Tabii bir de punkçilar var, ben asil onlardan tirsiyorum  Yanlarinda 3 tane devasa kangalla dolasiyorlar, her taraflarindan koca koca piercing'ler sarkiyor, ve sokakta yasiyip (ne kadar pis olduklarini söylememe gerek yok sanirim) ha bire dileniyorlar  Ama buradaki gotikler genelde daha bir "asalet" meraklisi, o yüzden bayagi güzel seyler giyip dolasiyorlar. Ama genelde j-rock dinlemiyorlar benim bildigim. Daha çok gotik müzik yapan karamsar gruplari dinliyorlar  (bu gruplarin en hafifi sanirim Within Temptation ve Nightwish filandir...) | |
|
 | |
shirayuri

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı Paz 26 Nis. 2009, 16:40 | |
| burda punkcilar daha cok j-rockcilara göre ama nedense j-rock dendigi zaman cogunun aklina yukari fotodaki tipler geliyor aklina, ben buna kiziyorum iste, insanin giyim kusam tarizyla dinledigi muzigin ne alakasi var? birde j-rock dinleyenler burda cogu 18 yasin altinda... sirf renkliler eglenceliler diye dinliyorlar gibi geliyor bana gercek anlam aradiklari yok gibi yani... | |
|
 | |
efsane

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı Salı 05 Mayıs 2009, 20:56 | |
| - merry demiş ki:
- bunları görmek için japonya'ya gitmeye gerek kalmadı avrupalı daha doğrusu alman dostları sağolsun bir akımdır sürüyor buraya!
japonların ki süper duruyor, ama burdakiler gıcıklar yakışmıyor burdakilere birde çok terbiyesizler yaa sinirim ben bu kılıkta birini gördüm mü yolumu değiştiriyorum valla...
birde böyle dolaşınca bişey oldum sanıyor burdakiler ve rockın alasını dinliyoruz diyorlar. j-rock dinleyenler böyle dolaşıyor burda ama benim dinlediğim sertliği onlar haytta dinleyemezler, demek rock veya gotik punk dinlemek için böyle dolaşmak gerekmiyormuş!!! su misuculara hele bayiliyorum guya almancayi japonca siveyle konusuyo gibi konuyuorlar yikildim duydugumda kizim siz normal konusamiyormusun dedim japonlar böyle konusyor onda konusuyoruz dediler. O zaman git önce japonca ögren ey allam. gercekten cok abartili ve igrenc yerine göre ya. | |
|
 | |
shirayuri

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı Çarş. 06 Mayıs 2009, 12:15 | |
| öf sorma  valla bunlarin yüzünden j-rock in da adi kirleniyor  sanada anlattim ya gecen dergi ariyordum Merry var mi diye, adam sordum "jrock hakkinda baska dergiler var mi" diye, adam bi dalga gecti "sen su micky mouse rockcilari mi seviyorsun" diye, halbuki Merry'nin öyle renkli ve cocuksu bir tarafi yok  birde su sonradan cikma burdaki gruplar yok mu efsane, Cinema Bizarr, Tokyo Hotel falan gibi  valla midem kalkiyor onlari görünce..  bööööööö  | |
|
 | |
efsane

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı Çarş. 06 Mayıs 2009, 16:00 | |
| yani bide hadi cinema bizarr hadi birazcik benzetmege calsiiyo cok kötüde olsa ya tokio hotel neyin nesi bide cocuklar almanya ici kalmadibütün dunyada ünlü olmaya yola ciktilar ah ah gercekten cok kötü ya manga satlan bölümüne kitabcida gitemye bile iki kere dusunuyorum japonyada olam hic problem oomazdi burda hep coluk cocuk oluyo basinda | |
|
 | |
musashimaru

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı Çarş. 06 Mayıs 2009, 16:58 | |
| evet bunları türk haber sitesinde görmüştüm. maskeli baloya katılıyor gibi hepsi  | |
|
 | |
shirayuri

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı Çarş. 06 Mayıs 2009, 17:25 | |
| - efsane demiş ki:
- yani bide hadi cinema bizarr hadi birazcik benzetmege calsiiyo cok kötüde olsa ya tokio hotel neyin nesi bide cocuklar almanya ici kalmadibütün dunyada ünlü olmaya yola ciktilar ah ah gercekten cok kötü ya manga satlan bölümüne kitabcida gitemye bile iki kere dusunuyorum japonyada olam hic problem oomazdi burda hep coluk cocuk oluyo basinda
aynen efsane bu salaklar yüzünden Merry de, Dir en Grey falan gibi ciddi gruplar da artik gelmiyor Almanya'ya! seviyeyi iyce indirdiler! benzetmeye calisiyor ama yapamiyorlar efsane,igrenc görünüyor bence, avrupali erkeklerin yüz hatlari daha sert o tarz bir makyaj yakismiyor  yaptiklari muzik de ucuz taklit, japonlarin verdigi havayi vermiyor, veremiyor! ay birde gecen sene az kalsin eurovizyona katiliyorlardi  tüm dünyaya rezil olmaktan ucuz kurtulduk valla  | |
|
 | |

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı Çarş. 06 Mayıs 2009, 19:11 | |
|  Japon Forumda sayenizde Japonya'dan çok Almanya hakkinda bilgiler edindim | |
|
 | |
efsane

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı Çarş. 06 Mayıs 2009, 20:23 | |
| kiz lili fransadada varmi bunlardan ? | |
|
 | |
efsane

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı Çarş. 06 Mayıs 2009, 20:24 | |
| @ merry : kiz cinema bizarre katilmadi mi ya ondan önceki sene | |
|
 | |

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı Çarş. 06 Mayıs 2009, 20:43 | |
| Fransa'da dediginiz kadar kötüsünü görmedim ben  | |
|
 | |
Shizuka asistan sensei

Mesaj Sayısı : 1061 Kayıt tarihi : 17/04/09 Yaş : 32 Nerden : New World
 | Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı Çarş. 06 Mayıs 2009, 21:24 | |
| Valla bi çok türk kızı bu gothiclerden daha güzel yapıyor bence.. Japonların gothic akımını sevmiyorum çoğu rezil ediyor kendini.. Arada istisnalar var tabii.. Ama ben bi kaç arkın gothic tarzda resimlerini gördüm süperlerdi çokta yakışmıştı onlara  | |
|
 | |
shirayuri

| Konu: Geri: Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı Perş. 07 Mayıs 2009, 01:46 | |
| - akailili demiş ki:
Japon Forumda sayenizde Japonya'dan çok Almanya hakkinda bilgiler edindim napalim akailili ben cok dertliyim bu konuda iyice tiksindirdiler beni valla efsanenin dedigi gibi insan utaniyor o ortamlara girmeye siz gelin birde bana sorun  Merry fani ben, herseyi delik delik arastiriyorum manyaklarin oldugu ortamlara girmeye mecbur kaliyorum, birde bana ters ters bakiyorlar  bunun ne isi var burda deer gibi kendiler gibi degilimya ... yaw birde her biseye KAWAII diyip duruyorlar efsanenin dedigi gibi ögrenmisler bir iki kelime japonca biliyom saniyorlar ahhhh ne dertliyim ben ne dertli  tam damar konuya girdik valla sükret akailili orda böyle sacmaliklar yok burda acayip boyutta. efsane cinema seyleri katilacaklardi da katilamadilardi hatirlarsan eurovizyona. iki sene oldu mu yaw  allahim zaman ne cabuk geciyor | |
|
 | |
| Japon Gençlerin Yarattığı Gotik-Punk Akımı | |
|