| ıssız ada | |
|
+14Megumi shirayuri shujinkou osaki nana albertine DeliManyak Desirem Admin Orihara Maya diaboliksword Nodame^^ El Mariko Battousai ninjin 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ninjin

| |
 | |
Battousai

Mesaj Sayısı : 2567 Kayıt tarihi : 09/02/08 Yaş : 35 Nerden : ankara yada kocaeli belli olmaz...
 | Konu: Geri: ıssız ada Paz 10 Ağus. 2008, 09:43 | |
| ha ha öldüm ya çok doğru dallardan kılıç yapıp antreman  ninjin ile desire ıssız bi adaya düşse; hemen bi tartışma başlar sen mi daha güzelsin yoksa ben mi diye...orda soracakları kimse olmadığı için bu tartışma kesinlikle çözülemez yanlarına aldıkları son rujda bittiğinde ikiside intihar eder  | |
|
 | |
El Mariko

Mesaj Sayısı : 2806 Kayıt tarihi : 10/02/08 Nerden : Isvicre Turkish ghetto BrRONXXX
 | Konu: Geri: ıssız ada Paz 10 Ağus. 2008, 15:38 | |
|  cok güzel bu oyun ya  Dia, Battousai ve Nodame issiz bir adaya düser. Dia oranin kahramanini oynamaya baslar. Ates yakar cadir kurar. Nodame korkudan bi yere ayrilmaz oturup dia yi izler. Battousai ise GÜnes kremini sürüp güneslenir adanin tadini cikarir. Dia nin isi bittiginde balik tutmaya gider Nodame ise Battousai in yanina gider. yarim saat gecer ve Dia ortalikta yok hala. Nodame dia ya bisey oldu diye endiselenirken, Battousai cadira girer ve orda Dia nin katana sini bulur. Katana yi alir ve artik bu benim der  . Nodame yi kolundan tutar ve ormana girer. Nodame istemesede yanliz kalmamak icin birsey demez. Ormanin ortalarina geldiginde cantasindan benzin cikarir ve her tarafa döker. Sonra cakmagini döktügü yere atar ve tüm orman yanmaya baslar. Böylece Yakinlardan gecen bir gemi Nodame ile Battousai i bulur ve kurtarir. Dia yi bulmak icin arama baslatilir. Ve ormanda yanmis cesedi görülür.  | |
|
 | |
ninjin

| Konu: Geri: ıssız ada Paz 10 Ağus. 2008, 19:20 | |
| | |
|
 | |
Nodame^^

| |
 | |
El Mariko

Mesaj Sayısı : 2806 Kayıt tarihi : 10/02/08 Nerden : Isvicre Turkish ghetto BrRONXXX
 | Konu: Geri: ıssız ada Paz 10 Ağus. 2008, 22:25 | |
| Admin ile Desire issiz bir adaya düserler. Ada ya bi göz atmak icin yürümeye baslarlar. Desire bi yere takilip düser ve bilegi burkulur. Admin yürüyemeyecek durumda olan Desire yi omuzundan tutup kaldirir ve omuz omuza yürümeye devam ederler. Uygun biyer bulurlar ve orda cadir kurar Admin. Desire nin bilegini kontrol edip bandaj sarar. Desire Admine hayran kalir. Admin yemek aramaya gittigini söyler ve Ormana dogru yürümeye baslar. Yaklasik 1 saat sonra elinde ölü bir maymunla döner. Maymunu pisirip yerler. Desire nin bilegi iyilestikten sonra beraberce kamp yerlerini gelistirirler büyütürler. 3 ay sonra yardim gelmeyecegini anlarlar ve orada yasamaya baslarlar. 5 yil sonra: Desire nin 4 cocugu olur. Admin ismini degistirir Tarzan olur. Foruma ugrayamadigindan üyeler forumu ele gecirir. Oyama esir alinir. Battousai da Oyama yi kurtarmaya calistigi icin ölüm cezasi alir. Mutlu son  ne hayal gücü ama  | |
|
 | |
Battousai

Mesaj Sayısı : 2567 Kayıt tarihi : 09/02/08 Yaş : 35 Nerden : ankara yada kocaeli belli olmaz...
 | Konu: Geri: ıssız ada Paz 10 Ağus. 2008, 22:45 | |
| aaaa ölüyorum yarıldım gülmekten ne hayal gücü ama admin ve desire  nodame oyama ve ninjin aynı adaya düşerler gözlerini açtıklarıpta ıssız bi adada olduklarını anladıklarında nodame hayatının baharında bu ıssız adada ne aradığını sorar kendine neler olup bittiğinin anlamaya çalışır...ninjin ise çoktan herşeyin farkında ve heryat figan ağlamaktadır...derken bi çığlık kopar oyama seviçten ''işte bu be işte bu '' diye bağırmaktadır...çoktan ortam koşullarına ayak uydurmuş kızların uyanmasını beklerken ucunu sivrilttiği bi deynekle balık avına çıkıp ilk siftağını yapmıştır bile  nodame olayların farkına vardığında oyama ile ninjin şoku atlatmış ve adada yaşamanın koşullarını araştırmaya başlamışlardır bile  ninjin ilk olarak temiz bi su bulur banyo yapmayı isterken oyama ''ulan bu adadan nasıl olsa kurtulamıcaz en azından burda teknikler geliştiriyim de ninja oluyum '' hayalleri kurmaktadır...birden nodame susadıııım diye bağırır oyama git iç kos koca deniz var diye cevap verir  nodame kara kara düşünmeye başlar...ninjin ise çoktan bulduğu bi su kaynağının içine girmiş keyfini çıkarmaktadır....derken bu hikayeyi biyere bağlayamayacağını anlayan battousai yazmaktan vazgeçer  | |
|
 | |
El Mariko

| |
 | |
Battousai

| Konu: Geri: ıssız ada Paz 10 Ağus. 2008, 23:04 | |
| devamı sonra diyelim artık  | |
|
 | |
diaboliksword

Mesaj Sayısı : 2727 Kayıt tarihi : 25/03/08 Yaş : 38 Nerden : ankara
 | Konu: Geri: ıssız ada Paz 10 Ağus. 2008, 23:40 | |
| oyama abi katanamla öldürseydin beni ya  ( şuan inanılmaz yorgunum yarın yazıcam bir kac tane) | |
|
 | |
Battousai

| Konu: Geri: ıssız ada Ptsi 11 Ağus. 2008, 18:42 | |
| ninjinin keyif yaptığını gören oyama hemen isyana başlar vay efendim ben sizin için uğraşıyorumda vay efendim siz neler yapıyorsunuz diye...artık gece olmuştur ada gittikçe soğumaktadır kahramanlarımız üşümeye başlar...nodame tecrübelerinden yararlanarak sıkışırsalar ısınacaklarını söyler ki öylede olur eee ısı alış verişini yüzey alanını küçülterek minimum seviyeye indirmişlerdir neyse ben bu hikayeyi çok uzatıcağım galiba en iyisi kısa kesmek aradan aylar geçer kahramanlarımızın artık tüm umut meşaleleri sönmüştür..orada yaşamaya karar verirler artık oyama bir harem kurmuştur bol bol çocuk yaparak ada nüfusuna katkıda bulunurlar  derken torunları olmaya başlar ada imkanlarını daha da zorlayarak adaya kapalı bi otoparkı bulunan bi alış veriş merkezi bile yaparlar  | |
|
 | |
Orihara Maya ☆akailili-sensei☆

| Konu: Geri: ıssız ada Ptsi 11 Ağus. 2008, 21:41 | |
| Super bir bolum olmus arkadaslar, hayal gucunuz de ayri guzel! Bu da benim versiyonum : Admin, Ninjin ve Oyama issiz bir adaya duserler. Ninjin heyecanla adayi dolasmaya baslar, ne var ne yok gormek ister. Admin nasil kurtulacaklarini dusunurken, Oyama adadaki agaclarla antrenmana baslamistir bile. Üçü birden adadaki ormanlik alana girerler, ve orada anime kaçkini kizlardan olusan bir kabileye yakalanirlar. Kabile reisi kiz cok guzel ve alimlidir, ve Ninjin'i ve fazla kilolarini (!) gorunce bir kahkaha koyverir. 'Birakin' emri verir ve üç kahramanimiza gidebileceklerini soyler. Reis kiz, 'ben guzelligimle bu adayi yonetiyorum, sizin gibiler nasil olsa bana rakip olamazsiniz, o yuzden istediginizi yapin, ama gozume gozukmeyin' der. Buna sinirlenen Ninjin 'hirs yaptim, bir hafta icinde senin bulundugun konum benimki olacak, cunku senden daha guzelim' der. Reis kiz iddiayi kabul eder, ve bir hafta sonra en guzel kimse onun adanin basina gececegini soyler. Boylece Ninjin bir hafta boyunca sIkI diyete girer (zaten adada sevdigi yiyecek de azdir), Oyama da ona hizli kilo verebilmesi için hareketler gosterir ve koçlugunu yapar. Bir haftanin sonunda Ninjin (kendi tabiriyle) 'tas gibi' olmustur, ve reis kizla girdigi iddiayi kazanir. Cok uzulen ex-reis kiz aglamaya baslar, buna dayanamayan Admin kizi teselli eder. Kiz Admin'den cok hoslanir, Admin de ondan, boylece evlenirler. Onlarin evlendigi gun adaya baska bir adam gelir (gemisi firtinada batmistir). Ninjin adamin asil sevgilisi oldugunu gorur (adam Ninjin'i aramaya gitmistir aslen) ve onlar da evlenirler. Ninjin : 'ben sevgilimle mutluyum, adanin baskanligini Admin'e devrediyorum' der, ve adanin ucra kosesinde sevgilisiyle yasamaya baslar. Admin kendine kral koltugu hazirlatir, yanina da ex-reis kizi kralice yapar. Oyama mi? Oyama adadaki butun kizlarla harem kurmustur coktan. (Berbat bir hikaye oldu!!) | |
|
 | |
Nodame^^

| Konu: Geri: ıssız ada Ptsi 11 Ağus. 2008, 22:19 | |
|  bu bolum harika yav gulmekten gebertceksiniz beni.hepside guzel olmus elinize ve hayal gucunuze saglik. benim birsey aklima gelmiyor valla ancak okumakla yetinecem belki birgun bi ilham gelirde biseyler yazarim. bu arada oyamaya harem kura kura yasattiniz onu  | |
|
 | |

| Konu: Geri: ıssız ada Ptsi 11 Ağus. 2008, 22:30 | |
| Valla Oyama'ya en uygun o da ondandir  Bir de antrenman  | |
|
 | |
diaboliksword

| Konu: Geri: ıssız ada Salı 12 Ağus. 2008, 00:16 | |
| ya oyama-donoooo kıskanıyorum ya hep ilk ölen ben oluyorum ama ya bide kral ben olayım bide kılıclı ben olayım harem harem gezeyim istiyorum yok bu forumda beni düşünen ya  | |
|
 | |
ninjin

| Konu: Geri: ıssız ada Salı 12 Ağus. 2008, 07:19 | |
| ben en ç.ok akailili'yi beğendim  (nassıl da şımarık.. taş gibi olduğu hikayeyi beğeniyoo) | |
|
 | |
Admin Admin

| Konu: Geri: ıssız ada Salı 12 Ağus. 2008, 08:10 | |
| oyama harem kurmuş ama çok şükür bana da bi tane düşmüş diaboliksword demek kral olmak istiyosun  senin yerimde gözün var galiba  | |
|
 | |
Desirem

Mesaj Sayısı : 697 Kayıt tarihi : 11/06/08 Yaş : 38 Nerden : İstanbul
 | Konu: Geri: ıssız ada Salı 12 Ağus. 2008, 09:23 | |
| Herhalde en yüksek tepeden kendimi asardım Oyama ve Ninjin ıssız adaya düşmüşler Oyama odun araya dursun yakışıklı yerliler gelip Ninjin i almışlar yerleşim yerlerine götürmüşler Liderin oğlu süper bu arada ninjin çaktırmadan bakıyor yandan yandan (bu arada Oyama hala odun topluyo  ) ee tabi karşılıklı birbirlerini süzüyorlar Ninjin ve delikanlı şef de bu olayı görüyo ninjin i kolundan tuttuğu gibi oğlunun kucağına atıyo bir de ahyırlı olsun güle güle kullan dio  sonra diğer forum kızları bu olayı duyuyo ve ıssız adaya bilerek düşüyolar artık paraşütlemi atllıyolar yüzerek mi geliyolar orası onlara kalmış nese başlıyorlar şefin oğlundan sonraki erkekleri süzmeye (ninjin güzel parça kapmış tabi hemen hatırlatayım oyama hala odun topluyo  ) e hikayenin sonunda herkes muradına eriyor bizede bol bol çocuk yapın demek düşüyor. | |
|
 | |
diaboliksword

| Konu: Geri: ıssız ada Salı 12 Ağus. 2008, 11:08 | |
| | |
|
 | |
Desirem

| Konu: Geri: ıssız ada Salı 12 Ağus. 2008, 13:34 | |
| Nodame, Oyama, Battousai ve ben bir adaya düşeriz. Nodame yemek yapmaya başlar hemen Oyama yine çalı çırpı toplamaya gider  Battousai de bir barınak yapmaya çalışır ben paso denize girip güneşlenirim (evin bi kızıyım iş mi yapacam hıhh) Arada sırada yerliler çıkar ortaya onları da Oyamaya bırkırız naparsa yapsın yani ee tabi eğlence de düzenleriz bolca ben arada sırada Nodame nin yemeklerini begenmem  Battousainin yaptığı barınaga laf sölerim sürekli Oyamaya karışmam çünkü sırtıma güneş kremi süremiyorum  ohhh gel keyfim gelll işte tatil budur  | |
|
 | |

| Konu: Geri: ıssız ada Salı 12 Ağus. 2008, 14:02 | |
| Dia ile Battousai issiz bir adaya duserler. Bu adada muazzam agaclar, ve cesit cesit kuslar vardir. Bu guzelliklere dayanamayan kahramanlarimiz ormanin derinliklerinde neler var onlari gormek isterler. Boylece ormana girerler. Biraz ilerledikten sonra sesler duyarlar ve agaclarin arkasina saklanirlar. Bir grup eski japon savascilari kiliginda adamin oradan gectiklerini gorurler. Savascilar kiyiya dogru gitmektedirler, ve en onlerinde onlara yol gosteren bir savasci heyecanla onlari belirli bir noktaya goturmeye calismaktadir. Kahramanlarimiz onlari takip ederler, ve sonunda gorurler ki askerler 4 tane kiza dogru gitmektedirler. Kizlarin bulundugu gemi devrilmistir esasinda, ve kizlar baygin halde kiyiya suruklenmislerdir. Oraya varinca askerler kizlari rehin alip karargahlarina tasirlar. Tabii bunu goren Dia ve Battousai da onlarin pesinden giderler. Sonunda adamlarin bolgesine geldiklerinde gorurler ki askerler bir suru kizi rehin almislardir, ve keyiflerince onlarla oynuyorlardir. Ayrica rehin aldiklari adaya dusen erkekleri de bicaklayip öldürüyorlardir. Dia ve Battousai bunu gorunce dayanamazlar ve plan kurup butun bu esirleri kurtarma karari alirlar. Ancak askerlerin kuvvetini gorduklerinden once bol antrenman yapmalari gerektigi kanaatindedirler. Oradan ayrilmadan iki keskin katana yuruturler ve ormanin derinliklerinde bulunamayacaklari bir yere siginirlar. Gunler boyunca sabah aksam demeden antrenman yaparlar ve tekniklerini gelistirirler. Bu arada adaya dusen herkesi askerler bulmadan guvenli bir yere saklarlar. Gun gelir askerler bu saklanmis kisileri bulur ve yakalar. Dia ile Battousai hemen yardima kosarlar. Artik yeterince guclu olduklarindan askerleri yenmeleri bir o kadar da kolay olur. Ancak öldürmeyi sevmediklerinden adamlari sadece dövüsemeyecek durumda sakatlarlar. Ama askerler onurlari kirildiklari icin harakiri yapip kendi canlarini alirlar. Kan govdeyi gotururken baska askerler de gelir, ve sonucta butun askerler Dia ve Battousai ile dovusmeye baslarlar. Ancak tekniklerini cok gelistirmis olan kahramanlarimiz butun askerleri yenilgiye ugratir. Tabii hepsi bunun uzerine harakiri yaptigindan adada hic erkek kalmaz (Dia ile Battousai'yin kurtardigi adamlari dovus sirasinda askerler öldürmüslerdir). Boylece kahramanlarimiz rehineleri serbest birakir. Ama rehineler onlara oyle minnettarlardir ve oyle etkilenmislerdir ki onlarin yanindan ayrilmak istemezler. Bu arada Battousai sevimli ve guzel bir kizla tanisir. 'Abi ben poligamiye karsiyim, ben bu kizla evleniyorum.' der ve o kizla ormanin derinliklerinde yasamaya baslar. Dia'yiysa kizlar kral yaparlar (ama Dia Admin'e cok sadiktir o yuzden Admin'e haber verir. Boylece Admin'in emri altinda adayi yonetmeye baslar  ). Tabii butun kizlar da Dia'ya kalir, boylece Dia'nin da bir haremi olmus olur. (Erkekler neden hareme bu kadar merakli yaw??  ) | |
|
 | |
Nodame^^

| Konu: Geri: ıssız ada Salı 12 Ağus. 2008, 15:04 | |
| | |
|
 | |
Desirem

| Konu: Geri: ıssız ada Salı 12 Ağus. 2008, 15:15 | |
| Hehe oldum vala nese yemediğimme göre sorun yok Oyama, Battousai ve ben bir adaya düşeriz ilk başta barınak felan yapamayız tabiki dışarda kalırız birbirimize sarılarak geceyi geçiririz uyandığımızda artık bişiler yapmalıyız nerede olduğumuzu bulamıyoruz yiyecek bişi de yok bir süre sessizlik oluşuyor ne ben ne oyama ne de battousai konuşuyoruz birbirimizle ne yapacağımızı düşünüyoruz uzun bir süreden sonra Battousai bişiler yapmalıyız arkadaşlar diyerek çıkışıyor oyama ve bana tabi gaza geliyoruz ioyama ayağa fırlayıp ewt diyerek destek çıkıyor battousai ye ben de onlara bakıp hafif sırıtarak ewt arkadaşlar burden yakında kurtulacaz diyorum ve eller birleşiyor  Bireden hava soğuyor etrafıma baktığımda rüzgar nerdeyse ağaçları devirecek gibi ewt fırtına çıkmıştı ama barınacak bir yerimiz bile yokdu birbirimize sarılsak bile rüzgar alır götürürdü bizi bir an hepimiz durduk (amma çok düşünüyoz yaa  ) Oyama etrafına bakınırken orda bir mağara var diye gülerek koşuyor tabi biz de peşinden koşuyoruz (ya ben mağaraları hiç sevmem böcek kaynıyodur şimdi ) Şimdilik bu kadar devamı gelecek  | |
|
 | |
diaboliksword

| Konu: Geri: ıssız ada Salı 12 Ağus. 2008, 15:59 | |
| oleyyy oleyyyyy oleyyyy cok mutlu oldum ya hem haremim var hem katanam var hemde bir sürü teknik falan ögrendim cok iyi oldu ya  saol akailili saol  | |
|
 | |

| Konu: Geri: ıssız ada Salı 12 Ağus. 2008, 16:30 | |
| Birsey degil Dia. Cok icerlediydin dayanamadim  | |
|
 | |
| ıssız ada | |
|