Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 10/01/11 Yaş : 27 Nerden : Beylikdüzü/İstanbul
Konu: GroupDub Salı 29 Mart 2011, 23:20
YouTube'da fandubları gezerken bir collab gördüm ve gayet hoşuma gitti. Sonra biraz daha araştırdım ve çok güzel collablar dinledim. Sonra aklıma fikir geldi neden olmasın diye. Bizler de aramızda bir şarkı belirleyip hep beraber groupdub yapabiliriz. Ama doğal olarak bize bir şarkı lazım tabii. Şarkı ve groupdub hakkında bir fikri olanlar başlık altında fikirlerini belirtip neler yapabileceğimizi düşünebilirlerse sevinirim. Herkesin katılabileceği bir collab olması fikrindeyim ben ses bakımından çok fazla profesyonellik istemeyen bir şarkı düşünüyorum ki herkes katılabilsin. =^.^= Ararken en çok hoşuma giden groupdub bu oldu.
Bu da şarkının orijinali:
Nico Nico Douga - Smiling xMas v.
Dediğim gibi sadece bir fikir gerçekleşmesi veya katılımı zorunlu değil tabiki de ama gerçekleşirse de iyi olur hani.
Kouji
Konu: Geri: GroupDub Perş. 31 Mart 2011, 20:08
Fikri olan veya destekleyen yok mu?
Orihara Maya ☆akailili-sensei☆
Konu: Geri: GroupDub Paz 03 Nis. 2011, 23:42
İlginç bir fikir, eğlenceli olacağa benziyor Tabii motive üyeler gerek
Koyduğun groupdub gerçekten başarılı olmuş
Kouji
Konu: Geri: GroupDub Ptsi 04 Nis. 2011, 20:17
Evet başta bana da çok ilginç gelmişti ama gerçekten çok güzel dublar dinledim. Tabii ister istemez insanın söyleyesi geliyor. Katılım olacağını sanmıyorum aslında artık kimse post atmamış şimdiye kadar. 3-4 kişi olsa da farketmez ona göre parçalar da bulabiliriz ama kişi sayısı arttıkça daha kaliteli şeyler de ortaya çıkacaktır zaten.
Admin Admin
Konu: Geri: GroupDub Ptsi 04 Nis. 2011, 21:47
bence bize sesi güzel üyeler lazım
Kouji
Konu: Geri: GroupDub Ptsi 04 Nis. 2011, 22:55
Ben daha önce ses eğitimi aldım. Profesyonel olduğumu iddia etmesem de sesimi kullanmakta başarılıyımdır. Dediğim gibi zaten herkesin katılabileceği profesyonellik istemeyen bir şarkı bulabiliriz ki ayrıca şarkıyla aynı ritimde olmak zorunda değiliz bazı partlar daha değişik söylenebilir. (Söyleyecek olan kişi nasıl daha rahat ederse.) Sesin süper olmasına gerek yok biraz etkileyici bir şey yapsak da yeter. Katılmak isteyen olursa başlık altında belirtmesi yeterlidir. =^.^=