| Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler | |
|
+7Hitokiri Battousai mydn Orihara Maya Admin mamoruko shirayuri Lenore 11 posters |
Chat Bölgeleri ile ilgili.. | ChatBox sitenin en üstünde yer alsın. | | 36% | [ 13 ] | ChatBox sitenin en altında yer alsın. | | 19% | [ 7 ] | Chat Kutusu silinsin. | | 0% | [ 0 ] | Chat Kutusu silinmesin. | | 8% | [ 3 ] | Chat Kutusu silinmesin fakat daha estetik bir görünüme sokulsun. | | 36% | [ 13 ] |
| Toplam Oylar : 36 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lenore

| Konu: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Paz 11 Tem. 2010, 16:51 | |
| Arkadaşlar Chatbox'da yaptığımız konuşma sırasında Chat kutularıyla ilgili bazı yenilikler düşündük ve değişmeli mi yoksa değişmemeli mi sorusunun cevabını anket ile hep beraber vermeye karar verdik. 2 ayrı anket konulmadığı için, bir anket içinde 2 chat kutusu ile de ilgili sorular soracağım ^^ ChatBox ve Chat Kutusu için toplam iki oy verme hakkınız var. Ayrıca bir kaç önerimiz de var:- Haftasonu değişen arkaplanlar için ortak bir karar alınsa?
- Yeni smiley'ler gelse? (Tuzki:
veya Onion Head gibi )
NOT: ChatBox sitenin en altında yer alan. Chat Kutusu ise aşağıdaki küçük beyaz kutu. | |
|
 | |
shirayuri

| Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Paz 11 Tem. 2010, 17:09 | |
| ChatBox sitenin en üstünde yer alsın.ve Chat Kutusu silinmesin fakat daha estetik bir görünüme sokulsun.dedim ben. her kimse benimle aynisini demis  kim o benim gibi düsünen yeni smileyleri dün lenore ile chatbox da konusmustuk, smileyler fazlalassa süper olur hakkaten! anketi actigin icin tsk lenore ^^ | |
|
 | |
Lenore

| Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Paz 11 Tem. 2010, 17:11 | |
| Hehehe ben dedim onları Smileyler çok tatlı olur ama arkaları beyaz kötü durdu  belki düzeltilir ama pek bilmiyorum.. Ne demek  | |
|
 | |
shirayuri

| Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Paz 11 Tem. 2010, 17:26 | |
| hmm haklisin pek hos görünmedi, birde satir icine sigmiyorlar. büyükler yani biraz.... | |
|
 | |
Lenore

| Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Paz 11 Tem. 2010, 17:48 | |
| Kendi önerimizi beğenmedik  ( ama arap kopuyla tek dişli kop olabilir *v* ) Daha çok oy motto mottoo! | |
|
 | |
shirayuri

| Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Paz 11 Tem. 2010, 18:14 | |
| hakkaten | |
|
 | |
mamoruko

Mesaj Sayısı : 201 Kayıt tarihi : 29/01/10 Yaş : 31 Nerden : GiresunÜniversitesi
 | |
 | |
Admin Admin

| Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Paz 11 Tem. 2010, 19:02 | |
| konu çet kutusu diye heralde burayı çete çevirmişsiniz önerilerin farklı farklı konularda olduğunu bilseydim hepsine ayrı ayrı konu açın derdim  önerilerle ilgili fikirlerim:) * her hafta ortak karar almak zor olur sanırım Hem nasılsa forumda varlığını hissettiren her üyeye sıra geliyo  yinede herkes fikrini belirtsin, ona göre bişeyler yaparız  *iconların boyutunu küçültemem ve arkalarındaki beyazlıkları yok edemem, malesef bu konuda bilgim yok Ama bilgisi olup yardım etmek isteyen olursa da hayır demem  ve yeni icon eklemeyle ilgili bi konumuz var zaten arkadaşlar https://japon.yetkin-forum.com/forum-duyurulary-f39/yeni-yconlar-eklenmitir-t229.htm Eklenmesini istediğiniz iconları (küçük boyutlu ve makul iconlar olmalı) o konuya msj olarak atabilirsiniz  | |
|
 | |
Orihara Maya ☆akailili-sensei☆

| Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Paz 11 Tem. 2010, 19:53 | |
| Ben de merry ile aynı fikirdeyim. Ama Admin'e de katılıyorum (herkes benim yerime yorum yapmış zaten, ben daha niye yazıyorsam bu konuya?  ) Arkaplan resmine gelince, "demokratiğiz, ama o kadar da değil" diyesim geldi  Sonuçta tek tek her üyenin isteğini yerine getirmiş olmak için o arkaplan fikri öne sürülmüştü. Herkesin fikrini sorarsak filan çok uzun iş olur (kendinizi mod'ların ve Admin'in yerine koyun biraz. Eğer anlaşamazsanız bir resim için uzuuuun uzun konuşmak zorunda kalacağız, ki bence hiç gerek yok...). Arkaplan resmi için fikrinizi reddediyorum  Ama zaten konu chatbox ve chat kutusuydu, onda sanırım az çok hem fikiriz  Smiley'ler için de size katılıyorum, ama Admin bir türlü benim ekletmek istediğim ikonları eklememişti, onu ikna etmeyi başarırsanız o iş de olur gibime geliyor  | |
|
 | |
Lenore

| Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Paz 11 Tem. 2010, 20:08 | |
| - Orihara Maya demiş ki:
- Sonuçta tek tek her üyenin isteğini yerine getirmiş olmak için o arkaplan fikri öne sürülmüştü.
Aaa o zaman ilk öneriyi görmezden gelin  smiley'lerle ilgili de başlık varmış zaten, oraya koyarız uygun olanları sağoluun ^^ | |
|
 | |
Admin Admin

| Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Paz 11 Tem. 2010, 20:20 | |
| | |
|
 | |
mydn

Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 12/02/10 Yaş : 33 Nerden : memleketten =P
 | Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Salı 20 Tem. 2010, 23:49 | |
| Estetik görünüm verilsin ve sitenin en üstüne taşınsın bence..  | |
|
 | |

| Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Ptsi 02 Ağus. 2010, 13:32 | |
| Chatbox böyle yukarıda iyi olmamış bence, çok büyük yahu  | |
|
 | |
Hitokiri Battousai

Mesaj Sayısı : 592 Kayıt tarihi : 06/11/08 Yaş : 35 Nerden : İzmir,Mezzoberranzan ve bilumum orta çağ planelerinden.
 | Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Ptsi 20 Eyl. 2010, 18:18 | |
| estetik görünüm ve alta taşınmalı derim ben. | |
|
 | |
Amandla

Mesaj Sayısı : 344 Kayıt tarihi : 12/08/10 Yaş : 28 Nerden : Somewhere Far Beyond
 | Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Ptsi 20 Eyl. 2010, 19:18 | |
| - Hitokiri Battousai demiş ki:
- estetik görünüm ve alta taşınmalı derim ben.
Katılıyorum. Ben de böyle düşünüyorum ve oyum da böyle ^^ | |
|
 | |
Admin Admin

| Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Ptsi 20 Eyl. 2010, 23:53 | |
| benim oyum da aynen  ama yinede yukarda olsun diyenler 1 oy önde | |
|
 | |

| Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Salı 21 Eyl. 2010, 01:29 | |
| 1000 kişilik forumda sadece 22 kişi mi oy verdi yani Gerçek hayatta ilgilenmiyor gibiyiz, bari forumlarda düzgünce oy verelim Hey sen oradaki. Fikrini soruyoruz! | |
|
 | |
albertine

Mesaj Sayısı : 4868 Kayıt tarihi : 11/09/08 Yaş : 35 Nerden : İstanbul
 | Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Çarş. 29 Eyl. 2010, 08:35 | |
| Sordun da iş işten geçmiş güzel de olmuş. Mevcut duruma oyumu verdim gene de.  | |
|
 | |
Admin Admin

| Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Çarş. 29 Eyl. 2010, 12:22 | |
| oylama sonuçları değişirse chat kutusunun yeri de değişir  | |
|
 | |
kyramia

Mesaj Sayısı : 767 Kayıt tarihi : 18/09/08 Yaş : 34 Nerden : izmir
 | Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Perş. 11 Kas. 2010, 20:53 | |
| kesinlikle alta taşınmalı .. hala alışamadım  | |
|
 | |
Ayumi-san

| Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Çarş. 08 Ara. 2010, 00:13 | |
| İster estetik olsun ister altta isterde üstte ne farkedecekki yazmadıktan sonra.O orda durur anasayfaya bakarız sadece :/ Gevezeyim deniyo,konuşmayı seviyorum deniyo ama ben arkadaşını görüp konuşanı görmedim henüz.Keşke konuşulsa.Ortak noktamız Japonlar ve japonya değilmi?Düşünün bi kere ilk tanışanlar ne konuşacaklarını bilemezler bizse ortak noktamızın olduğu halde bi merabayı bile çok görüyoruz.Yanlış anlaşılmasın sakın burda kendimden bahsetmiyorum benimle illa konuşun demiyorum.Ama görüyorum pek sohbette yok hani.O yüzden sessiz bi site haline dönüşmüş.Asıl ben konuşkanımdır burda inanın sıkılmaya başladım.Bende sohbete bişii yazmıycam artık.Takiii biri yazana kadar.Sadece sayfalara yorum yazarım e napiim :/ | |
|
 | |

| Konu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Cuma 10 Ara. 2010, 00:11 | |
| Bir ara chatbox'lar çok hareketliydi, ancak bu zamanla değişti (asıl sebep üyelerin tek tek foruma girmemeye başlamasıdır). Ancak arada bazı günler düzenliyoruz, belirli bir tarihte belirli bir saatte sohbet olaylarımız oluyor. Mesela cadılar bayramı için öyle birşey yapmıştık. Arada bir böyle etkinlikler düzenliyoruz ama katılımın da bol olması lazım. O yüzden sitemine aynen katılıyorum... | |
|
 | |
| Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler | |
|