japon forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

japon forum

japon kültürüyle ilgili herşey

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler

+7
Hitokiri Battousai
mydn
Orihara Maya
Admin
mamoruko
shirayuri
Lenore
11 posters

Chat Bölgeleri ile ilgili..
ChatBox sitenin en üstünde yer alsın.
Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Vote_lcap36%Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Vote_rcap
 36% [ 13 ]
ChatBox sitenin en altında yer alsın.
Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Vote_lcap19%Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Vote_rcap
 19% [ 7 ]
Chat Kutusu silinsin.
Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Vote_lcap0%Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Chat Kutusu silinmesin.
Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Vote_lcap8%Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Vote_rcap
 8% [ 3 ]
Chat Kutusu silinmesin fakat daha estetik bir görünüme sokulsun.
Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Vote_lcap36%Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Vote_rcap
 36% [ 13 ]
Toplam Oylar : 36

YazarMesaj
Lenore

Lenore

Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Empty
MesajKonu: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimePaz 11 Tem. 2010, 16:51

Arkadaşlar Chatbox'da yaptığımız konuşma sırasında Chat kutularıyla ilgili bazı yenilikler düşündük ve değişmeli mi yoksa değişmemeli mi sorusunun cevabını anket ile hep beraber vermeye karar verdik. Smile

2 ayrı anket konulmadığı için, bir anket içinde 2 chat kutusu ile de ilgili sorular soracağım ^^ ChatBox ve Chat Kutusu için toplam iki oy verme hakkınız var.

Ayrıca bir kaç önerimiz de var:

• Haftasonu değişen arkaplanlar için ortak bir karar alınsa?

• Yeni smiley'ler gelse? (Tuzki: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler E67lft veya Onion Head gibi Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Ddyfc1 )

NOT:

ChatBox sitenin en altında yer alan.
Chat Kutusu ise aşağıdaki küçük beyaz kutu.
shirayuri

shirayuri

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimePaz 11 Tem. 2010, 17:09

ChatBox sitenin en üstünde yer alsın.
ve
Chat Kutusu silinmesin fakat daha estetik bir görünüme sokulsun.
dedim ben. her kimse benimle aynisini demis Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler 654939 kim o benim gibi düsünen

yeni smileyleri dün lenore ile chatbox da konusmustuk, smileyler fazlalassa süper olur hakkaten!

anketi actigin icin tsk lenore ^^
Lenore

Lenore

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimePaz 11 Tem. 2010, 17:11

Hehehe ben dedim onları Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler 544735

Smileyler çok tatlı olur ama arkaları beyaz kötü durdu Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler 57288 belki düzeltilir ama pek bilmiyorum..

Ne demek Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler 25829
shirayuri

shirayuri

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimePaz 11 Tem. 2010, 17:26

hmm haklisin pek hos görünmedi, birde satir icine sigmiyorlar. büyükler yani biraz....
Lenore

Lenore

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimePaz 11 Tem. 2010, 17:48

Kendi önerimizi beğenmedik Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler 654939 ( ama arap kopuyla tek dişli kop olabilir *v* )

Daha çok oy motto mottoo!

shirayuri

shirayuri

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimePaz 11 Tem. 2010, 18:14

hakkaten Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler 654939
mamoruko

mamoruko

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimePaz 11 Tem. 2010, 18:57

bende dedim bende Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler 654939 Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler 654939
http://dusuntasin.blogspot.com/
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimePaz 11 Tem. 2010, 19:02

konu çet kutusu diye heralde burayı çete çevirmişsiniz Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler 172472

önerilerin farklı farklı konularda olduğunu bilseydim hepsine ayrı ayrı konu açın derdim Very Happy
önerilerle ilgili fikirlerim:)

* her hafta ortak karar almak zor olur sanırım Hem nasılsa forumda varlığını hissettiren her üyeye sıra geliyo Very Happy yinede herkes fikrini belirtsin, ona göre bişeyler yaparız Wink

*iconların boyutunu küçültemem ve arkalarındaki beyazlıkları yok edemem, malesef bu konuda bilgim yok Ama bilgisi olup yardım etmek isteyen olursa da hayır demem Very Happy
ve yeni icon eklemeyle ilgili bi konumuz var zaten arkadaşlar Wink https://japon.yetkin-forum.com/forum-duyurulary-f39/yeni-yconlar-eklenmitir-t229.htm Eklenmesini istediğiniz iconları (küçük boyutlu ve makul iconlar olmalı) o konuya msj olarak atabilirsiniz Wink
https://japon.yetkin-forum.com
Orihara Maya
☆akailili-sensei☆
Orihara Maya

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimePaz 11 Tem. 2010, 19:53

Ben de merry ile aynı fikirdeyim.
Ama Admin'e de katılıyorum (herkes benim yerime yorum yapmış zaten, ben daha niye yazıyorsam bu konuya? Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler 654939)
Arkaplan resmine gelince, "demokratiğiz, ama o kadar da değil" diyesim geldi Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler 654939 Sonuçta tek tek her üyenin isteğini yerine getirmiş olmak için o arkaplan fikri öne sürülmüştü. Herkesin fikrini sorarsak filan çok uzun iş olur (kendinizi mod'ların ve Admin'in yerine koyun biraz. Eğer anlaşamazsanız bir resim için uzuuuun uzun konuşmak zorunda kalacağız, ki bence hiç gerek yok...).

Arkaplan resmi için fikrinizi reddediyorum Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler 160985 Ama zaten konu chatbox ve chat kutusuydu, onda sanırım az çok hem fikiriz Wink Smiley'ler için de size katılıyorum, ama Admin bir türlü benim ekletmek istediğim ikonları eklememişti, onu ikna etmeyi başarırsanız o iş de olur gibime geliyor Smile
Lenore

Lenore

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimePaz 11 Tem. 2010, 20:08

Orihara Maya demiş ki:
Sonuçta tek tek her üyenin isteğini yerine getirmiş olmak için o arkaplan fikri öne sürülmüştü.

Aaa o zaman ilk öneriyi görmezden gelin Smile

smiley'lerle ilgili de başlık varmış zaten, oraya koyarız uygun olanları sağoluun ^^
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimePaz 11 Tem. 2010, 20:20

Orihara Maya demiş ki:
ama Admin bir türlü benim ekletmek istediğim ikonları eklememişti, onu ikna etmeyi başarırsanız o iş de olur gibime geliyor Smile
Embarassed Embarassed öyle mi yapmıştım Embarassed Razz Embarassed

https://japon.yetkin-forum.com/forum-duyurulary-f39/yeni-yconlar-eklenmitir-t229.htm

ne istiyosan ekle senseim Embarassed Smile Very Happy
mydn

mydn

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimeSalı 20 Tem. 2010, 23:49

Estetik görünüm verilsin ve sitenin en üstüne taşınsın bence.. Smile
Orihara Maya
☆akailili-sensei☆
Orihara Maya

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimePtsi 02 Ağus. 2010, 13:32

Chatbox böyle yukarıda iyi olmamış bence, çok büyük yahu Suspect
Hitokiri Battousai

Hitokiri Battousai

Nerden : İzmir,Mezzoberranzan ve bilumum orta çağ planelerinden.

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimePtsi 20 Eyl. 2010, 18:18

estetik görünüm ve alta taşınmalı derim ben.
Amandla

Amandla

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimePtsi 20 Eyl. 2010, 19:18

Hitokiri Battousai demiş ki:
estetik görünüm ve alta taşınmalı derim ben.
Katılıyorum. Ben de böyle düşünüyorum ve oyum da böyle ^^
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimePtsi 20 Eyl. 2010, 23:53

benim oyum da aynen Very Happy ama yinede yukarda olsun diyenler 1 oy önde Very Happy
Orihara Maya
☆akailili-sensei☆
Orihara Maya

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimeSalı 21 Eyl. 2010, 01:29

1000 kişilik forumda sadece 22 kişi mi oy verdi yani Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler 49464

Gerçek hayatta ilgilenmiyor gibiyiz, bari forumlarda düzgünce oy verelim Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler 63309

Hey sen oradaki. Fikrini soruyoruz! Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler 608300
albertine

albertine

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimeÇarş. 29 Eyl. 2010, 08:35

Sordun da iş işten geçmiş güzel de olmuş. Mevcut duruma oyumu verdim gene de. Razz
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimeÇarş. 29 Eyl. 2010, 12:22

oylama sonuçları değişirse chat kutusunun yeri de değişir Very Happy
kyramia

kyramia

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimePerş. 11 Kas. 2010, 20:53

kesinlikle alta taşınmalı .. hala alışamadım Smile
Ayumi-san

Ayumi-san

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimeÇarş. 08 Ara. 2010, 00:13

İster estetik olsun ister altta isterde üstte ne farkedecekki yazmadıktan sonra.O orda durur anasayfaya bakarız sadece :/ Gevezeyim deniyo,konuşmayı seviyorum deniyo ama ben arkadaşını görüp konuşanı görmedim henüz.Keşke konuşulsa.Ortak noktamız Japonlar ve japonya değilmi?Düşünün bi kere ilk tanışanlar ne konuşacaklarını bilemezler bizse ortak noktamızın olduğu halde bi merabayı bile çok görüyoruz.Yanlış anlaşılmasın sakın burda kendimden bahsetmiyorum benimle illa konuşun demiyorum.Ama görüyorum pek sohbette yok hani.O yüzden sessiz bi site haline dönüşmüş.Asıl ben konuşkanımdır burda inanın sıkılmaya başladım.Bende sohbete bişii yazmıycam artık.Takiii biri yazana kadar.Sadece sayfalara yorum yazarım e napiim :/
Orihara Maya
☆akailili-sensei☆
Orihara Maya

MesajKonu: Geri: Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler   Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler Icon_minitimeCuma 10 Ara. 2010, 00:11

Bir ara chatbox'lar çok hareketliydi, ancak bu zamanla değişti (asıl sebep üyelerin tek tek foruma girmemeye başlamasıdır). Ancak arada bazı günler düzenliyoruz, belirli bir tarihte belirli bir saatte sohbet olaylarımız oluyor. Mesela cadılar bayramı için öyle birşey yapmıştık. Arada bir böyle etkinlikler düzenliyoruz ama katılımın da bol olması lazım. O yüzden sitemine aynen katılıyorum...

Chat Bölgeleri ile İlgili Anket ve Bazı Öneriler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ANKET
» Death Note Anket Sorusu.