| Arkadaşlar bana Japonca Sözlük lazım | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Tamada

| Konu: Arkadaşlar bana Japonca Sözlük lazım Paz 07 Şub. 2010, 21:20 | |
| abilerim,ablalarım ve arkadaşlarım bana Japonca sözlük lazım , nasıl bulabilirim japonca sözlük ne olur yardım edin | |
|
 | |
Battousai

Mesaj Sayısı : 2567 Kayıt tarihi : 09/02/08 Yaş : 35 Nerden : ankara yada kocaeli belli olmaz...
 | Konu: Geri: Arkadaşlar bana Japonca Sözlük lazım Perş. 11 Şub. 2010, 21:27 | |
| çok kolay izmirde yok mu büyük bi kitap evi veya kırtasiye oraya gidip sorduğunde kesinlikle yardımcı olacaklardır arkadaşım  | |
|
 | |
SHUICHI

| |
 | |
Lenore

| Konu: Geri: Arkadaşlar bana Japonca Sözlük lazım Ptsi 05 Tem. 2010, 21:10 | |
| d&r'larda bile rastladım ben sözlüğe ama kapsamlı mıdır değil midir incelemedim.. ama bunun dışında hiç bulamazsan internette güzel sözlükler var, çoğu jap-eng tabii ama işini görür umarım. | |
|
 | |
SHUICHI

| Konu: Geri: Arkadaşlar bana Japonca Sözlük lazım Salı 06 Tem. 2010, 10:38 | |
| nette rastladığım tek sözlük Muharrem Demirci nin sözlüğü. 40 tl. 50 bin kelime. kulağa güzel geliyor fakat japon alfabesiyle yazılmamış. o kötü malesef. | |
|
 | |
glshiwak

Mesaj Sayısı : 26 Kayıt tarihi : 09/07/10 Yaş : 30 Nerden : istanbull:)
 | Konu: Geri: Arkadaşlar bana Japonca Sözlük lazım C.tesi 10 Tem. 2010, 20:59 | |
| arkadaşlar herkes buldugu japonca sözckleri yazsa dha güzel olur  | |
|
 | |
perennial

| Konu: Geri: Arkadaşlar bana Japonca Sözlük lazım Çarş. 15 Eyl. 2010, 03:51 | |
| Birkaç gün önce Japonca-Türkçe/Türkçe-Japonca sözlük buldum. Fono yayınlarının. Birde Hem sözlük hemde Pratik öğrenmek için el kitabı vardı. Sözlükler romaji. Sözlük 10 diğeri ise 18 TL. Büyük bir alışveriş mağazasının içindeki küçük bir kitapçıda buldum üstelik. Kitapcının adını hatırlamıyorum ama Ankara'dan aldım. | |
|
 | |
thrall

| Konu: Geri: Arkadaşlar bana Japonca Sözlük lazım Çarş. 25 Ocak 2012, 06:09 | |
| - SHUICHI demiş ki:
- nette rastladığım tek sözlük Muharrem Demirci nin sözlüğü. 40 tl. 50 bin kelime. kulağa güzel geliyor fakat japon alfabesiyle yazılmamış. o kötü malesef.
Japon alfabesiyle yazılmamış derken? mini sözlükten bahsediyorsan, parantezlerin içini okudun mu? kanji sözlükse eğer kitaptaki japonca kelimelerin hepsi kanjili, japon alfabesi içermeyen sözlük hangisi? | |
|
 | |
| Arkadaşlar bana Japonca Sözlük lazım | |
|