Gecen hafta baslayan turne süper gidiyor!!!!!!!!!
Bu kadar cok grubun beraber oldugu turne MERRY acisindan bir ilk! Önemlli yani..................
Ilk konuk grup New Roteka di!

Mükemmel bir kare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Acchan (New Rotekanin palyaco vokalisti) ile Gara beraber "Shinjuku Nana" söylenmisti!!
Burda tekrar ikisi bir:..

GAra nin bakisi mükemmel
Ve sonraki konuk grup Kuroneko Chelsea oldu!
Orda da grubun vokalisti Watanabe Daichi ile MERRY sarkisi "Yasashisa Kid" söylediler!!!
Burda LIVE sonrasi iki grubun üyeleriyle birlikte herkez...

Böyle genclerin yaninda yaslar bayagi belli oluyor...
bende yavas yavas komplekse giriyordum ki gecen bir sey okudum, MERRY fanlarinin yas ortalamasi 25yas ve üstü teyzeler diye bir rahatlama geldi puhaha MERRYyle beraber yaslaniyoruz....
Turne iste böyle devam ediyor. Bu pazar sira "HERE" grubunda. Biraz kaotik bir grup, benim gibi teyzelere "Golden Bomber" gibi birsey zuhaha arada komiklikler yapiyorlar cünkü sahnede... bakalim MERRY'yle bulusma nasil olacak...!?
Sahsen ben en cok Strawberry Song Orchestra ile birlikte olan Gara'nin da dogum gününe denk gelen konseri coooook merakla bekliyorum!!!!! Bu grubu Gara'yla gecen sene ilk kez tanidim, acayip sevdim. Kitlesi kücük belki ama gercek sanat yapiyorlar. Terayama Shuji - Edogawa Ranpo - Yumeno Kyusaku- Maruo Suehiro gibi ustalardan esinlenilmis... Acayip kaliteliler!!!!
Ve önemli bir duyuru:
MERRY Augustos 2015.............................YENI SINGLE cikacak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Albüm cikali daha 8ay olur yani acayip mücdeli bir haber!!!!!
Umarim bu defa Yuu bestesi olur. Yuu'nün besteleri daha bir duygusal ve agir oluyor ve Single konusu, "Mutluluk aslinda nedir?" olacakmis anlasilan - hmmm.... güzel, coook güzel! "Mutluluk nedir? - felsefe yapalim...... zamane insani zaten "düsünmeyi unutmus sadece gelen bilgilerle beslendiginden dolayi, biraz kendi beynimizi calistiralim........
Ben her zaman burda olamayabilirim, MERRY'yle ilgilenenler icin link degerlendirmesi yapayim dedim en son... maalesef hepsi de japonca. Japonca ögrenin bence. Korkmayin, görüldügü gibi zor degil, bir kere basladiniz mi eminim devami gelecektir. Japoncayla size bambaska bir dünya acilacak - her ögrenilen dilde oldugu gibi. Ayrica da ileride Alzheimer olma riskiniz azalir, durmadan ezber yaptiginiz icin

Ayrica birsey daha..... mümkün oldugunca sevdiginiz gruplarin konserlerine gitmeye calisin veya CD ve DVDlerini almaya calisin (aynisi filmleri icin geceleri sinema x DVD), unutmayin onlar sizlerin destegiyle ayakta kalabilirler! "Grup" dediginiz sey bir ömür boyu olmuyor. Ben mesela MERRYyi tanidigimdan beri (2006'dan beri) o kadar cok grup dagildi veya ara verdi ki.... dinlediginiz müzigin degerini bilin. Her zaman secici olun ve GERCEK müzik ve sanatla ugrasan gruplar olmalarina dikkat edin...
ve son olarak MERRY linkler:
MERRY resmi site→merryweb.jp
-Gara vokalist = biraz duygusal, biraz ucuk, biraz agirbasli, biraz korkunc, biraz yakisikli (bana göre tabii), biraz......

(anladin sen!)
Blogu - Asada cehennemi / /giris var cikis yok ona göre→ameblo.jp/merrygara0706
-Yuu gitarist= biraz duygusal, biraz erotik, biraz kawaii, biraz sümsük - biraz sari civciv

→@u_merry
-Kenichi gitarist= biraz duygusal, biraz sessiz, biraz cosar ama Live'de bir acayip cosar ki!!!
→@merry_kenichi
-Nero baterist = biraz duygusal, biraz sakar, biraz ne konustugu anlasilmayan, biraz fazla aciksözlü
→@nerorythem
Bu arada LUNA SEA fest ne oldu derseniz,,,,
böyle acayip bir festival daha görülmemistir!!!!!! EN ama EN EN EN büyük gruplar cikacak. En son X-JAPAN ve BUCK-TICK eklendi tam oldu!

Opening Act daha aciklanacak ama su üstteki liste yeter zaten!!!!!
"Sen nerden kapildin MERRY'nin cikacagina?" diye soracak olursaniz.... subattaki MERRY turnesinde "Precious..." sarkisini, yani 2007'de LUNA SEA Tribute albümünde MERRY'nin cover yaptigi sarkiyi söylemislerdi ve iki ay sonra da böyle bir festival olacagi duyurulunca bende hah! ondan söylediler dedim, nerdeyse emindim yani MERRY'nin cikacagina. Birde üstelik MUCC ve ROTTEN görünce listede!!!!! Simdi önemli degil o kadar,,, yine de garip bir sekilde MERRY üyelerinden bu fest hakkinda bir yorum falan gelmedi simdiye kadar.... Aslinda üzülmekten cok sasirdim... LUNA SEA gitaristi SUGIZO Yuu severdi.... yilda bir kac kere yapilan gitaristler bulusmasina hep cagiridi Yuu'ü.... böyle bir fest'e ciksalardi cidden acayippp olay olurdu! Neyse artik. MERRY kendi halinde devam etsin,,,, zaten önemli olan büüyk kitlelere ulasmak degil, düzgün isler yapmak degil miiiiiii!!!!!!!!??????