| SuG | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Megumi
| Konu: SuG Salı 03 Kas. 2009, 22:20 | |
| SuG 5 kişiden oluşan Japon gruptur.Grup 2006 yılında kurulmuştur.Çıkış tarihinden itibaren birçok EP albümler çıkarmışlardır.Grup Takeru, Masato, Yuji, Shouta tarafından 2006 yılında kuruldu. Aynı yılın Kasım ayında ise,Mitsuru gruba girdi.2007 yılında,Shouta gruptan ayrıldı ve onun yerine Chiyu gruba girdi. İlk çıkardıkları ,derleme albüm olan "Cannonball Vol. 03"dan "7th Breeze" idi. Grup o yıl visual-kei etiketiyle PS Company'ye girdi ve Ağustos ayında ilk teklileri olan "Scheat" çıktı. Aynı zamanlarda ismi "Love Scream Party" olan EP yayınlandı. Kendilerini Japonya dışında da tanıtmak için Almanya'da,Kagrra, Kra, Alice Nine yanında "J-Rock Invasion" da sahne aldı.2009 Mayıs ayında Mitsuru gruptan ayrıldı. Yerine Shinpei geldi.SuG keLimesi,Türkçe'deki anLamıyLa "cani" oLan,Japonca'da "Sagu" ya da "サグ" oLarak yazıLan sözcüktür.Daha sonra "SuG" diye değiştiriLdi.~ÜyeLer~*Vokal* Doğum günü: 11 mayıs [1987 ] boy: 1.62 kilo: 49 ayakkabı büyüklüğü: 24.5 cm Hobi: film izlemek,alışveriş,güzel şeyler bulmak[güzel şeyler bulmak derken Oo] Favori marka: MALKOMALKA, PhilipBrown, ktz, bernhard willhelm, galaxxxy, GUT'S, DYNAMITE CABARETS, LINDA, SLY, SPX, LOS VEGA, NEW ERA Parfüm: Boudoir Favori sözü: 泰山北斗(TAIZAN HOKUTO)sevdiği yemekler:et,peynir,gerçekten bol baharatlı yemekler sevdiği insan tipi: çocukken olgun olabilken,erişken iken çocuk olabilenMesajı: show me your charming smile only toward to me♪*Gitar* Kan grubu: A doğum: 26 mayıs boy: 1.67 kilo: 57 ayakkabı numarası: 24.5 hobi: to view a landscape from my transportation marka: DRESS CAMP, DITAParfüm: Pink sugar favori sözü: hayal ve umut sevdiği yemek:puding sevdiği insan tipi:güvenilir insanMesajı: Let's laughs out together and enjoy wonderful time! *Gitar* Kan grubu: B Doğum: 21 ekimboy: 1.68 kilo: 52 ayakkabı numarası: 26.5 hobi: çizgi roman okumak(veya manga),oyun oynamak Marka: Nintendo, Gibson, Fender, PRS Favori sözü: なぞいでんし(nazo idenshi), 安全第一(anzen dai-ichi) sevdiği yemekler:cheesecake sevdiği insan tipi:kısa saçlı , gülümseyen suratlarMesajı:Let's have a fun☆*Bass* Kan grubu: 0 doğum: 27 aralık boy: 1.74 kilo: 56 ayakkabı numarası: 27.5 hobi: alışveriş,bilardo,sıkılmak Marka: PPFM, RUPERT, PATRICK COX, GUCCI, Justin Davis Parfüm: BVLGARI pour Homme favori sözü: 成せば成る☆(naseba naru)sevdiği yemekler:kızartmalar(patates kıza.köfte fln) omlet sevdiği insan tipleri:onu anlayan insanlarMesajı: welcome to a fatal community [yah]♪*Bateri*kan grubu: 0 Doğum: 20 mart boy: 1.58 kilo: 40 hobi: şekerleme yapmaMarka: Vivienne Westwood, PPFM Parfüm: ANNA SUI, SECRET WISH Favori söz: 習うより慣れろ (narauyori narero)Mesajı: Nice to meet you! Please give your support☆ ~Eski ÜyeLer~ Shouta – bass (2006-2007) Mitsuru – bateri (2006-2009) Albümler ve EP'ler Cannonball Vol. 3 (21 Şubat 2007) Scheat (1 Ağustos 2007) Yumegiwa DOWNER (1 Eylül 2007) Alterna (5 Eylül 2007) Shock Edge'07 I Scream Party (19 Aralık 2007) N0iz Star (14 Mayıs 2008) Punkitsch (3 Eylül 2008) 30Galaxyz (15 Nisan 2009) Life¦2Die (14 Ekim 2009) P!NK Masquerade (18 Kasım 2009) - Spoiler:
| |
|
| |
Megumi
| |
| |
Megumi
| Konu: Geri: SuG Salı 03 Kas. 2009, 22:38 | |
| Takeru ' nun Eski Grubu Dizzy ×Glow Daki StiLi o_O?? o_O!! | |
|
| |
Megumi
| |
| |
Megumi
| Konu: Geri: SuG Paz 08 Kas. 2009, 16:00 | |
| Ryuuji [ZORO] ve Takeru asLında baya fotoğraf oLması gerek ama ... Bi dergide kendiLerinden faLan bahsetmişLerdi beraber röportaj faLan vermişLErdi bende fotoLar mevcut ancak nette buLamadım hepsini ZatenPC 'im kafayı yedi modemi tanımıyor yeter buda xD | |
|
| |
Megumi
| Konu: Geri: SuG Paz 08 Kas. 2009, 16:10 | |
| | |
|
| |
shirayuri
| Konu: Geri: SuG Çarş. 11 Kas. 2009, 18:16 | |
| akira'nin zero, pardon zoro'su da varmis burdaa... yeniden mi tanittin sen? bana mi öyle geldi :scratch: güzel olmus! resimlerde VERY KAWAII hmm.. yaw Merry konusunda baya karisik oldu, en az Merry'nin kendisi kadar karisik ;D forumun en karisik konusu yahu, yeniden mi yapsam bende. gecen amaterasu bile Gara ismini bulamamis ya o konuda kac defa GARA yazdik allah bilir, karisik olunca bise bulunamiyor tabii bu süper tanitimi görünce moralim bozuldu bea yani SÜPER OLMUS sensei'e duyuru yapiyorum bende tekrar tanitacagim yahu itifaf ediyorum foruma ilk geldigimde demistim kimse ilgilenmez ve özensiz tanitimistim. hemen kacip gidecektim tanittiktan sonra. ama sagolun herkes ilgilendi ve burada kalma sebebim oldunuz zuhaha SuG konusunu batiriyorum hissine kapildim simdi eheh, ee nasilmis takeru? en son gördügümde sahnede defilede zipliyordu :tongue: | |
|
| |
Megumi
| Konu: Geri: SuG Çarş. 11 Kas. 2009, 19:46 | |
| ahah koptum mError SuG sayfası içerisinde MERRY görmeyi kabuL ediyoruz Biz MERRY severiz kuzu severiz meeeeee Evet yeniden tanıttım çok kötü tanıtmışım öncekinde xD Bu daha iyi oLdu ResimLerdeki insancıkLar tatLı yahu ^^ Seviyorum bu grubu Lanet oLsun Takeru iyidir heraLde xD Vitamin suLarı içe içe enerji patLaması yaşayıp hopLayıp zıpLıyor xD | |
|
| |
Megumi
| Konu: Geri: SuG Çarş. 11 Kas. 2009, 21:52 | |
| | |
|
| |
Megumi
| Konu: Geri: SuG Çarş. 11 Kas. 2009, 22:28 | |
| Bu Shinpei ye kanım kaynadı xD sevdim çocuğu ^^ Mitsurudan daha iyi sanki o_O Hii sus Meg sus o_O Neyse... Akuma Dis! hehe xD V-Rock festivaL videosunda Takeru kendine sürekLi Akuma Dis Akuma Dis diyip duruyodu :3 SevimLi şeytancık | |
|
| |
Megumi
| Konu: Geri: SuG Çarş. 11 Kas. 2009, 22:31 | |
| ~Life2Die Şarkı SözLeri - Spoiler:
Kanji: Take it easy Ready Go!
まばたきひとつで変わってく 君の世界 フテくされて逃げてるのも 強がりでしょう?
いつか描いた未来図を手に 悲しみも抱いてさぁ ゆこう
輝きに満ちた明日を掴みとれ ツギハギの志で 負ける気がしねぇんだ さぁ絶望さん こちら 弱虫な僕たちに バイバイ
Opportunity is knocking on your door. さぁどうだSpit out spit out! ビビる事なかれ未知へGo out! 怖いもの知らずなんてLiar 強がったって強くなれやしねぇさ 逃げてるだけだろ Like a LOSER →PRAY!
誰かの為じゃなくたっていいじゃん 世界を変えたいなら 「変われ」
ー自分らしく生きる それだけのコトが どうしてこんなにも難しい?ー
難しくなんかねー カッコつけてんな 弱虫な僕たちに バイバイ 甘い 甘い 思い出だけじゃない 痛い 痛い 涙も連れて 君に届け 僕らだけの この詩よ
Ready go Life♥2Die
Romaji: Take it easy Ready Go !
Mabataki hitotsu de kawatteku kimi no sekai Futekusarete nigeteru no motsuyogari deshou ?
Itsuka egaita mirai zuoteni Kanashimi mo daite saa yukou Kagayaki ni michita ashita o tsukami tore tsugi hagi no kokorozashide Makeru kigashineenda saa oni zetsubou sankochi Yowamushi na bokutachi ni baibai
Opportunity is knocking on your door Saadouda Spit out spit out ! Bibiru koto nakare michi he Go out ! Kowai mono shirazu nante Liar Tsuyogattatte tsuyoku nare yashi nee sa Nigeru ga terudage daro Like a LOSER→PRAY !
Dare ka no tameja nakutatte ii jan Sekai okaetai nara "kaware"
Ichi jibun rashiku ikiru sore dake no koto ga Doushite konnanimo muzukashii ?-
Muzukashiku nanka nee kakko tsuke tenna Yowamushi na boku tachi ni baibai Amai amai omoide dake janai Itai itai namida mo tsurete Kimi ni todoke bokura dake no kono tayou
Ready go Life♥2Die~
| |
|
| |
Megumi
| Konu: Geri: SuG Çarş. 11 Kas. 2009, 22:35 | |
| Anam Çok TatLı Çıkmış Yauv ^^ - Spoiler:
| |
|
| |
Megumi
| Konu: Geri: SuG Çarş. 11 Kas. 2009, 22:38 | |
| heavy+eLectro+dance+punkSözLeri: - Spoiler:
Kanji: She likes pop music. So, I'm very sad feelings. Because I like it though there is no reason.
She loves me very much. So, I'm very lonely feelings. Because and I need you, Repetition of the same thing.
Hey PiGGy 始めようぜリフを 毒抜ぬきされたkiller tune. oh I see. Intro飛ばし 泣き止まぬ傷に祝福のKISSを Hey PiGGyガッつくなShameless.繋がろうぜwith"Heartless" breakdown,break down,break it down.yeah, 意志なき刹那酔いしれろspooky.
ざらつく感情を裂いて さぁ掻き鳴らせ Obscene mad like a justice,anymore,slowly 浸食される前に 此処に叫べ blackcity換算crazy TOO FAST TO LIVE IN THIS WORLD!!
mob squad.
ざらつく感情を裂いて さぁ掻き鳴らせ Obscene mad like a justice,anymore,slowly 浸食される前に 此処に叫べ blackcity換算crazy TOO FAST TO LIVE IN THIS WORLD!!
Romaji: She likes pop music. So, I'm very sad feelings Because I like it though there is no reason
She loves me very much. So, I'm very lonely feelings Because and I need you, Repetition of the same thing
Hey PiGGy hajimeyo uzerifuwo dokuba nuki sareta killer tune Oh I see. Intro tobashi naki tome nukizuni shukufuku no KISS wo Hey PiGGy gattsuku na Shameless. Tsunagi ga souze with "Heartless Breakdown, break down, break it down. Yeah" Ishi naki setsuna yoishirero spooky
Zaratsuku kanjou osaite saa kakinarase Obscene mad like a justice, anymore, slowly Shinshoku besareru mae ni kokoni sakebe Blackcity kansan crazy TOO FAST TO LIVE IN THIS WORLD !!
Mob squad Hey PiGGy hajimeyo uzerifuwo dokuba nuki sareta killer tune Oh I see. Intro tobashi naki tome nukizuni shukufuku no KISS wo Hey PiGGy gattsuku na Shameless. Tsunagi ga souze with "Heartless Breakdown, break down, break it down. Yeah" Ishi naki setsuna yoishirero spooky
Zaratsuku kanjou o saite saa kakinarase Obscene mad like a justice, anymore, slowly Shinshoku besareru mae ni kokoni sakebe Blackcity kansan crazy TOO FAST TO LIVE IN THIS WORLD!!
| |
|
| |
shirayuri
| Konu: Geri: SuG Perş. 12 Kas. 2009, 01:03 | |
| Life 2Die sarki sözleri güzelmis bu arada ben yukarda pot kirdim galiba ama ne yapayim gercek bu. japonca disinda birseyle ilgilenmiyorum, onu da netten ögrenmiyorum ki, onun icin öyle dedim, alinan küsen olmasin. diyorum ben cok sevdim forumu yoksa kalmazdim, herkesi cok sevdim burda ve forum vaz gecilmez oldu ^^ ve konuya geri dönecek olursam, takeru'nun o akuma dislerini gidip yalayasim geldi, bu saate iyi olmadi bunu görmek, hormonlarim MAXIMUM! hehehe............ biliyorum igrencim zuhaha napim egri dise (yada akuma da olur) zaafim var tanrim iyice sacmalamaya basladim, yatsam iyi olacak ..muha | |
|
| |
Megumi
| Konu: Geri: SuG Perş. 12 Kas. 2009, 22:33 | |
| - Alıntı :
- ve konuya geri dönecek olursam, takeru'nun o akuma dislerini gidip yalayasim geldi,
bu saate iyi olmadi bunu görmek, hormonlarim MAXIMUM! hehehe............ biliyorum igrencim zuhaha napim egri dise (yada akuma da olur) zaafim var
o_O Takeru ' nun takma vampir dişLerimi çekici geLdi geLe geLe xD Takerunun normaL dişLeride hafif eğri ~Yüzüne , Tipine , Şahsiyetine Bak benimde hormonLar coştu TAKERU!!! | |
|
| |
shirayuri
| Konu: Geri: SuG Perş. 12 Kas. 2009, 23:45 | |
| puhaha bazen hic önceki yazdiklarimi göresim gelmiyor, diyorum bu ne yaa icimdeki seytana yenik düsüp, hormonlarim cosuyor dün takeru böyle bir zaman denk gelmis, gomen hmm... ama o disleri süper cidden, nasil hormon dengem bozulmasin yaw öhüüü.... | |
|
| |
Megumi
| Konu: Geri: SuG Cuma 13 Kas. 2009, 18:41 | |
| mError | |
|
| |
Megumi
| Konu: Geri: SuG C.tesi 14 Kas. 2009, 23:23 | |
| - Spoiler:
Makyajsız Saf DoğaL haLLer xD Shinpei yi birdaha Makyajsız görmek istemiyorum o_O Ya çok kötü uykusuz stressLi bir gününe denk geLdi Yada shinpei yaLnızca makyaj güzeLi xD Masato -__- öLdürüyor bu çocuğun cooL havaLarı beni! >_< Takeru *.* Kafan ne küçükmüş senin öyLe Takeru o_O 162 Lik adamdan ne bekLiyosam bende xD ~GrupLa iLgiLenen yok ama yıLmadan payLaşımLara devam!!!
| |
|
| |
Megumi
| Konu: Geri: SuG Çarş. 18 Kas. 2009, 18:10 | |
|
P!NK masquerade. Sonunda çıktı ohhh bea!!!
Ah bide netten buLsaydımda indirseydim T_T
KLibin başındaki adama koptum aahhaha xD Tokio HoteLdeki BiLL kauLitze benzettim xD Takeru nun yanında dans eden kızLara baktımda Takeru kızLardan daha güzeL (= Ay Küçücüğüm ya xD Küçücüğüm Herşeyim T_T [kimin şarkışıydı bu? XD] Neyse çok konuştum buyrun kLibi izLeyin ^^ izLiyince yorum yapın <.< -___-''
| |
|
| |
Megumi
| Konu: Geri: SuG Çarş. 18 Kas. 2009, 18:31 | |
| | |
|
| |
shirayuri
| Konu: Geri: SuG Çarş. 18 Kas. 2009, 18:39 | |
| - Megumi demiş ki:
~GrupLa iLgiLenen yok ama yıLmadan payLaşımLara devam!!![/center] aa öyle deme bea ilgilenmeye calisiyyorum ben konuya girip bakip ama cevap yazmayanlar utansin! EVET SEN !! TAM SENI DIYORUM ISTE BUNU OKUDUGUN HALDE CEVAP YAZMIYORSUN ve FORUMU SIKICILASTIRIYORSUN (öyle bir kelime var mi bilmiyorm) OKUYUPTA YAZMIYORSAN...... ......DIE AND BE ASHES...... Gelelim konuya! valla makyajsiz halleri yine iyi bence, özellikle takeru cok tatli cikmis ^^ sen Gara'yi makyajsiz görmemissin. bir DIE AN BE ASHES de, Gara'nin makyajsiz haline klibi ve yeni sarkiyi izledim! klibinin basi süper yalniz ingilizce birsey anlamadim bir tane daha D.A.B.A japonlarin ingilizcesine sarkiyi da klibi de begendim, kizlar cok degisik geldi birde o.O kizlarin oldugu klipler hep yok dimi? birde o disler var tabii oh my god!! birde ben makyaj ve sacini cok basarili buldum takeru'nn acayip yakismis ^^ ~~~ allah seni tam cevap yaziyordum grip haberi geldi. gecmis olsun takeru'ya hakkaten dikkat bu mevsimde... ins önemli birsey degildir | |
|
| |
Megumi
| Konu: Geri: SuG Çarş. 18 Kas. 2009, 18:48 | |
| o_O Gara nın makyajsız haLini gördük ya O_O xD Kiyoharu yLa faLan fotoğrafLarı vardı orda makyajsızdı xD Gara iyi bence (; ~Evet Takeru makyajsızda tatLı ^^ Şirinim ya ^^ ~ SağoL mError ^^ Sen girip bakıp cevap da yazıyorsun ^^ Evet bakıpta cevap yazmayanLar utanın yav! xD ~ Ben ingiLizce mi ALmanca mı onu anLamadım xD Sanki aLmanca gibi geLdi sonra ingiLizce gibi geLdi bi ara fransızcaya biLe benzettim hiç birşey anLamadım yani uzatmayım xD ~KızLarın oLduğu kLipLer var Daha doğrusu bir tanecik daha var xD LOVE SCREAM PARTY nin kLibinde .. ~ ÖnemLi değiLdir inş Ama zaten daha iyiymiş .. "Sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum .. TeşekkürLer!! " yazmış Face'e (: | |
|
| |
Megumi
| Konu: Geri: SuG Çarş. 18 Kas. 2009, 20:14 | |
| Ana O_O ŞİMDİ ÖĞRENDİĞİM YUJİ MASATO DA HASTAYMIŞ! ONLARDA GRİPMİŞ VE YUJİ NİNDE MİDESİ AĞRIYOMUŞ O_o ONLARINDA PAZARTESİ OLMUŞ O_o iLginç O_O bi chiyu ve shinpei hastaLıkLa iLgiLi birşey yazmamış O_O | |
|
| |
shirayuri
| Konu: Geri: SuG Perş. 19 Kas. 2009, 20:20 | |
| ins bir an önce iyilesiler yaa, bir vokalist icin daha zor.. konserleri falan yoktur ins?! sen en iyisi ben, shizuka ve efsane gibi blog ac, oraya yaz ... burda forumda herkes kis uykusuna yatmis gibinn | |
|
| |
Megumi
| Konu: Geri: SuG Perş. 19 Kas. 2009, 22:01 | |
| Konseri varmış iptaL etmişLer özür yazısı yayınLamışLar .. Ama nerde biLmiyorum.. Sadece varmış ve özüdr diLEmişLer.. " Bizim için biraz daha bekLEyin Lütfen..Çok özür diLeriz " demiş Takeru )= Grupça hastaLar pöff ya T_T ~BLog açıcam daaaaaaaaaa nasıL açıcam xD BiLmiyorum ki ya xD | |
|
| |
| SuG | |
|