japon forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

japon forum

japon kültürüyle ilgili herşey

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana

+18
XxClupaxX
turkonam
seher
Naomi-Mika
Léon
serhat
yunus emre
shirayuri
Shizuka
Hikaru Matsuyama
Koray
Jack123
Ecthelion
kanarya-san
YuMi SuMi DiLaRa=)
Kazuya99
Darklive
Orihara Maya
22 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Amandla

Amandla

Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana   Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma 10 Eyl. 2010, 13:06

Ah! Gomen! Rosetta Stone kullanıyorum. Derslerde "boku wa kuruma no naka ni desu." diye gösteriyor da ^^ Dalgınlığıma gelmiş Sad
Orihara Maya
☆akailili-sensei☆
Orihara Maya

MesajKonu: Geri: Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana   Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma 10 Eyl. 2010, 13:49

Tesekkürler yoklugumda sorulan sorulara böyle güzel ve dogru cevaplar verdiginiz için Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana - Sayfa 3 597419
Bu siteyi ve üyelerini seviyorum cheers
Amandla

Amandla

MesajKonu: Geri: Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana   Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma 10 Eyl. 2010, 16:20

Biz de sizi seviyoruz Sensei! cheers
XxClupaxX

XxClupaxX

MesajKonu: Geri: Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana   Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi 09 Ekim 2010, 21:27

millet egzersizde hiraganayla yazılanları romajiyle yazın diyor cümle çeviriden aynılarını yazdım farklı anlamlar çıkıyor mesela し dört demek diyo çeviriye yazıyorum daha değişik anlamlar çıkıyor ?
Orihara Maya
☆akailili-sensei☆
Orihara Maya

MesajKonu: Geri: Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana   Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi 09 Ekim 2010, 22:00

Çeviriden kastın nedir? Shi'nin anlamı dört olabilir, bu derste gördüğümüz gibi, ama kanji'sini öğrenmedik, o yüzden farklı bir şekilde de çevirisini bulabilirsin, çünkü shi diye okunan bir sürü kanji vardır, anlamları da farklıdır. O yüzden çeviri yaparken şimdilik derste gördüklerimizden yararlanın =)
ANDYMION

ANDYMION

MesajKonu: Geri: Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana   Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı 22 Şub. 2011, 23:00

Harika,şimdiden 1.konuyu bitirdim Smile Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana - Sayfa 3 49420 Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana - Sayfa 3 597419 Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana - Sayfa 3 597419 Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana - Sayfa 3 597419
Otaku-chan

Otaku-chan

MesajKonu: Geri: Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana   Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. 18 Ağus. 2011, 12:29

Burada yazdığınız hiraganın watashisi. Ama google translate başta olmak üzere bir çok yerde Watashiyi 私 şeklinde buluyorum. Bu kanji versiyonu mu?
Orihara Maya
☆akailili-sensei☆
Orihara Maya

MesajKonu: Geri: Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana   Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi 20 Ağus. 2011, 12:26

Burada yazdığım watashi'nin hiraganası evet Smile Kanjisi dediğin gibi.

Ders 1 : şahsi zamirlerle hiragana
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Ek ders 8: yapabilmek