http://musicjapanplus.jp/specialfeatures/?action=detail&sf_id=1696&page=4 allam benim korkulu rüyamin resmi o ses......, tanrim bir daha gösterme birde bir sürü fanlari var herhalde, fazla dalga geciyorum belkide aman neyse canim bane ne daisy den de stripper den de, niye böyle taktim anlamadim
Merry koymamislar ama gerci Gazette de yok, belki daha eklenir matteru~ tek ümidim bu site kaldi, Gara konser basinda okul uniformasi ve tavsan kafa cikmis, uniformayi görmek istiyorum!! göremedim gitti gecen turneden beri
Orihara Maya ☆akailili-sensei☆
bu bölüm eskidi coktan ama su iki resmi de gururla sunarim eklmeye firsatim olmadi birde ekleyip eklemekte kararsiz kaldm, sonunda dedim sacmalik olsun da ne olursa olsun ve dozou ne demek istedgimi gören vardir umarim?!
Orihara Maya ☆akailili-sensei☆
Ben Japonların Rock müziğe uygun olmadıklarını düşünüyorum. Mümkünse yapmasınlar. diyeceğim.. ..ama zaten yıllardır yapılıyor
1980'lerin ortalarında Glamm ve Pop Rock çok modaydı. Bunlar arasında B0N J0VI ve GUNS N ROSES en iyi ve en meşhurlarıydı. Bu gruplar aynı zamanda, Japonya'ya periyodik olarak tur düzenleyen ve sempati toplayan, Rock kültürünü Japonya'da ilk sevdiren ve trend haline getiren gruplardandı. Özellikle Jon Bon Jovi'nin yakışıklılığı o dönemlerde tüm dünyada olduğu gibi Japonya'da da kızların idolüydü. Bugüne kadar olan Japon Rock müziği değişse de gelişse de tüm farklı soundları denemiş olsa da, (ki bana göre bu konularda hep kötüydüler ) Japonların Rock müziğe ilk el atmalarının yada özenmelerinin nedenidir özellikle bu 2 grup.
Bu arada, Tokyo Körfezi'nin batısında ve Tokyo'nun yaklaşık 30 km güneyinde yer alan Yokohoma şehrindeki Guns N' Roses konserine gittim. Muhteşemdi.