japon forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

japon forum

japon kültürüyle ilgili herşey
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Tavuk Sote Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
masayuki

masayuki


Mesaj Sayısı : 17
Kayıt tarihi : 04/03/08
Nerden : nihon

Tavuk Sote Tarifi Empty
MesajKonu: Tavuk Sote Tarifi   Tavuk Sote Tarifi Icon_minitimePaz 09 Mart 2008, 12:46

Malzemeler

1 yemek kaşığı sıvı yağ, kızartmak için
400gr tavuk budu
Sos: 2 yemek kaşığı sake, 2 yemek kaşığı mirin tatlı yemek sakesi, 1 buçuk yemek kaşığı soya sosu
Garnitür: İnce jülyen doğranmış istediğiniz sebze. Japonlar genelde rendeden geçirilmiş turp, ince dilimlenmiş lahana veya havuç severler.
Yapılışı

1. Tavuk budunu küçük parçalara bölün.

2. Sos malzemelerini bir kaba koyduktan sonra tavuk budunu ekleyin ve sosta 10 dakika bekletin.

3. Bir tavada sıvı yağını ısıtın ve tavukları kızartmaya başlayın. Piştikten sonra kalan sosu ekleyin ve 1 dk. kadar daha pişirin.

4. Sebzelerle servis yapın.


afiyet olsun!
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Tavuk Sote Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Japon Soslu Tavuk Sis(Yakitori)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
japon forum :: Kültür & Sanat :: Japon Kültürü :: Japon Yemekleri :: yemek tarifleri-
Buraya geçin: